Ön elavult böngészőt használ. A gyorsabb és biztonságosabb böngészés érdekében, frissítsen ingyenesen még ma.

Adatvédelmi irányelvek

AZ INFORMÁCIÓK MEGBÍZHATÓSÁGA


Az oldalon található információk a Bognár és Társa Kft. ügyfeleinek szólnak és nem minden esetben alkalmazhatók jogi szempontból. A Bognár és Társa Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldal tartalma pontos és friss legyen. Az oldalon található anyagok nem számítanak hivatalos állásfoglalásnak, A Bognár és Társa Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az oldal használatának következményeiért. Az információk a Bognár és Társa Kft. ügyfelei részére készültek, és nem feltétlenül helytállóak. A Bognár és Társa Kft. minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy az internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. A Bognár és Társa Kft. fenntartja a jogot a termékspecifikációk megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül. AZ INTERNET OLDALAKON TALÁLHATÓ ÁLLÍTÁSOKRA JOGI ÉRTELEMBEN SEMMILYEN MÉRTÉKBEN NEM LEHET TÁMASZKODNI. A Bognár és Társa Kft. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN KIZÁRJA A FENTIEKRE VONATKOZÓ MINDENNEMŰ FELELŐSSÉGÉT. A fenti általános kizárás mellett a Bognár és Társa Kft., a törvény által megengedett legnagyobb mértékben, kizárja a felelősségét, minden az internet oldalak használatából és az internet oldalakhoz történő hozzáférésből eredő felhasználót érő kár tekintetében.
ADATVÉDELEM
A Bognár és Társa Kft. tiszteletben tartja az oldalra látogatók személyiségi jogait. A Bognár és Társa Kft. csak akkor gyűjt személyes információt Önről (mint név, cím, telefon vagy e-mail cím) ("Személyes adatok"), ha Ön azt önszántából adja meg. Amennyiben Ön megadja személyes adatait, azok felhasználásra kerülhetnek marketing célokból, illetve kapcsolatfelvétel céljából. Ha el szeretné távolítani a már megadott adatokat az adatbázisunkból, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található e-mail címen vagy telefonszámon! Ennek alapján megtesszük a megfelelő intézkedéseket, hogy eltávolítsuk adatait adatbázisunkból. A Bognár és Társa Kft. minden, az internet oldalakra látogató egyén (továbbiakban felhasználó) személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen bekezdés vázolja a Bognár és Társa Kft. által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását. 

a, Személyes adatok 
A Bognár és Társa Kft. a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, "Személyes adatok"), hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. Amennyiben a Bognár és Társa Kft. számára megadja Személyes adatait, ezeket a Bognár és Társa Kft. jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, értékesítési adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja 

b, Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk 
Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngésző típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett. 

c, A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk 
Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett "Cookie", vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a böngésző leírásában vagy súgójában találhat. 

d, Kapcsolattartás
Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a lap alján található e-mail címen, vagy hívja központi telefonszámunkat. Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük. 
IRÁNYADÓ TÖRVÉNYEK
Ezt a site-ot a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. A site-ra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Perrendtartás szabályai irányadók és a magyar Bíróságok jogosultak eljárni.
A WWW SITE HOZZÁFÉRÉS FELTÉTELEI
Ezt a World Wide Web Site-ot (továbbiakban internet oldalak) Magyarországon a magyar törvények szerint bejegyzett Bognár és Társa Kft. üzemelteti, székhelyének a cégbejegyzés szerinti címe: H-5000 Szolnok, Gáz út 1.
SZELLEMI TULAJDON
Az internet oldalakon megjelenő összes anyag a Bognár és Társa Kft. szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen anyagokról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét. Személyes használatra azonban megengedett teljes internet oldalak kinyomtatása. A fenti általános alapelvek mellett a Bognár és Társa Kft. időről időre lehetőséget biztosíthat az internet oldalakról hátterek, képernyőkímélők, katalógusok és egyéb segédprogramok letöltésére. Az ilyen letöltésekre vonatkozóan a Bognár és Társa Kft. letöltési feltételei az irányadóak.
ÁRAK ÉS DOKUMENTUMOK
A tartalom a publikáció időpontjában lesz pontos. Kérjük, keresse fel cégünket a változtatásokkal kapcsolatos információkért. Minden adat az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem vállalható felelősség az adatok pontosságáért, hitelességéért. A nyomtatott színek eltérhetnek az eredeti színektől.
HÍRLEVÉL KEZELÉS
Hírlevélről bármikor leiratkozhat a titkarsag@bognar-kft.hu címre küldött e-mail-ben! A Bognár és Társa Kft. tehát az Önre vonatkozó információkat jelenleg és a jövőben marketing célból tárolja, beleértve a telemarketinget, piackutatást, látogatói statisztikákat, és az értékesítési adatok nyomon követését.