Ön elavult böngészőt használ. A gyorsabb és biztonságosabb böngészés érdekében, frissítsen ingyenesen még ma.

Kézi és Robot hegesztés / Hegesztő üzem

Alkalmazott hegesztési eljárások:

MIG/MAG
AWI
ponthegesztés
Soyer

Alkalmazott anyagminőségek:

normál acél, rozsdamentes acél, aluminium.
A hegesztés munkafolyamatához hozzátartozik az elkészült varratok ellenőrzése. A varratok vizsgálatát a hegesztőkön kívül minőségellenőrök végzik.

Vizsgálat típusok:

szemrevételezés vizsgálat
penetrációs vizsgálat
mágneses vizsgálat

Jól képzett, minősített hegesztőkkel és jó minőségű, megbízható hegesztő gépekkel dolgozunk. Az általunk készített hegesztő készülékek segítségével vállaljuk kis- és közepes szériák de akár egyedi és nagy szériák gyártását is. A gyártás történhet speciális hegesztő asztalokon, ami sok esetben a szerszámozás egyszerűsítését teszi lehetővé. A hegesztés az ISO3834-2 szabványnak megfelelően történik.

Robothegesztés

Roboton alkalmazott hegesztési eljárások:

MIG/MAG
AWI

Hegesztő robotok:

Motoman NX100 (3 munkahely, 3,1 m karkinyúlás, 6 m utazópálya, akár 4,5 m hosszú alkatrészek hegesztésére 500 kg-ig, MIG/MAG)
Motoman DX100 (2 munkahely, 1,4 m karkinyúlás, hegesztett szerkezetek 250 kg-ig, MIG/MAG)
Fanuc (2 munkahely, 1,4 m karkinyúlás, MIG/MAG, AWI)

Minőség a robothegesztésben

A hegesztés az ISO3834-2 szabvány szerint történik a robothegesztés esetében is. A robotok kezelését és kiszolgálását jól felkészült és a robothegesztésben jártas operátorok végzik. A termelés irányítása és felügyelete hegesztő szakmérnök által történik.

Tudta Rólunk?

Magas technológiai színvonalat képviselünk a hegesztésben is.

Üzemünkben hegesztő robotok segítségével történik a gyártás. 2 Motoman és 1 Fanuc hegesztő robottal dolgozunk, Fronius áramforrásokkal ellátva. A robotok munkája precíz és megbízható folyamatot és minőséget biztosít. Közepes és nagy szériák minőségi és gazdaságos gyártását teszi lehetővé számunkra az alkalmazott robottechnika. A kisebb alkatrészektől akár 500 kg-ig tudunk robottal hegeszteni.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba

Hegesztő üzem

Hegesztés

Minőségi hegesztés – szabványoknak megfelelve A hegesztő üzemünkben ISO 3834-2 szabványnak megfelelően történik a gyártás, ahol lehetőség van kézi- és robothegesztésre egyaránt. A csarnok daruval van ellátva, ahol a kisebb hegesztett konstrukcióktól akár 12 m-es hosszig tudjuk az alkatrészek sorozatgyártását vállalni. A hegesztő szerszámokat magunk tervezzük és gyártjuk.

Alkalmazott hegesztési eljárások:

MIG/MAG, AWI, ponthegesztés, Soyer.
A hegesztő üzemben is felkészült és tapasztalt szakembereket alkalmazunk, minősített hegesztőkkel dolgozunk.
A színvonalat meghatározza, hogy két fő nemzetközi hegesztő szakmérnök irányítja és felügyeli a termelést.

Ellenőrzés:

A hegesztési varratvizsgálat elengedhetetlen része a gyártásnak. A hegesztők önellenőrzése mellett minőségellenőrök végzik a hegesztett alkatrészek ellenőrzését.
Vizsgálat típusok: szemrevételezés vizsgálat, penetrációs vizsgálat, mágneses vizsgálat.