Ön elavult böngészőt használ. A gyorsabb és biztonságosabb böngészés érdekében, frissítsen ingyenesen még ma.

Rólunk, cégismertető

Ahol a múlt eredménye a jelen, a jelen törekvése a jövő

A Bognár és Társa Kft. – teljes mértékben magyar tulajdonú családi vállalkozásként – 1981 óta van jelen a fémmegmunkálás iparágában. Cégünk – melyet ma 96 fő szakképzett munkatárs erősít – közel 30.000 m2-nyi területen tevékenykedik, melyből összesen 10.000 m2-nyi területet foglalnak el üzemcsarnokaink.

Bognár és Társa Kft.

Minőségi termékek – Nyugat-Európába

A világszínvonalú gyártás mutatószáma, hogy cégünk termékeinek 80%-át Nyugat-Európába (Ausztria, Svájc, Franciaország, Hollandia, Anglia, Németország) és a skandináv országokba exportálja. A szállításokat külföldre spedícióval házig szervezzük. A kommunikációt németül és angolul oldjuk meg.

Milyen termékeket gyártunk?

Rendkívül széles és változatos a termékpaletta. A teljesség igénye nélkül néhány termékünk: személygépkocsi szállító trélerek, vasúti berendezések, műhely és raktár berendezések, gyógyszertári szekrények, konténerek, kül- és beltéri lépcsők, ipari és mezőgazdasági gépalkatrészek, hidraulikacső rendszerek.

Magas technológiai színvonal a kifogástalan eredményért

Cégpolitikánk meghatározó része a folyamatos és tudatosan végzett fejlesztés. A fémmegmunkálás iparágában az eredményesség kizárólag a minden egyes munkafolyamatra kiterjedő fejlesztéssel érhető el.

Időt nyerünk a megrendelőnek

Cégpolitikánk ezen kardinális pontját tetteink igazolják. Cégünk elsődleges célja a megbízhatóság és korrekt partnerkapcsolat megteremtése, melyet a minőségi munka mellett a szállítási határidők betartásával lehet csak elérni.

Hiszünk a hosszú távú kapcsolat építő erejében. Hiszünk abban, hogy az adott szó mögött ott a felelősség.

CNC Portálmaró

Megrendelőinknek a legkiválóbb CNC-vezérelt lézervágó, csőhajlító, prés, élhajlító, stancoló és forgácsoló gépekkel, továbbá a legkorszerűbb hegesztőrobotokkal teszünk eleget. Lézervágógépekkel melyek, 4000 x 2000 mm-es táblaméret megmunkálására és csövek, zártszelvények lézervágására is alkalmasak, CNC stancoló gépekkel, CNC élhajlító gépekkel, 4,5m-hajlítási hosszig.

Porfestő üzem

Megtalálhatók üzemünkben különböző présgépek: excenter 100 t-ig és hidraulikus 250 t-ig, melyekhez a szükséges prés szerszámokat magunk tervezzük és gyártjuk. Dolgozunk hidraulikusan és elektromosan /12 tengelyes/ üzemelő csőhajlító gépekkel. Forgácsoló üzemünkben a konvencionális és a CNC vezérelt forgácsoló gépek is megtalálhatóak.

Nagy raktárkészlet

Hegesztőüzemünkben a termelést hegesztő szakmérnök irányítja. Hegesztő eljárások: MIG/MAG, TIG, Soyer, valamint ponthegesztés. Hegesztést végzünk 2db Motoman és 1db Fanuc hegesztőrobottal. Modern porfestő üzemünkben lehetőség van a termékek felület védelmére, ezt követően a késztermék szerelésére.

Minőség és szabványok betartása

ISO 9001-es minőségirányítási rendszer, illetve ISO 14001-es környezetirányítási rendszer szerint végezzük a munkát. Hegesztőüzemünk pedig az ISO 3834-2-es üzemalkalmassági tanúsítvány szerint működik. A minőség folyamatos kontrollálása érdekében 5 fős minőségellenőr csapattal dolgozunk.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba

Teljesség igénye

Elejétől a végéig – a nyersanyagtól a felületkezelt késztermék háztól házig szállításáig. A Bognár és Társa Kft. átfogó szolgáltatást nyújt. Nem csupán alkatrészek gyártását végezzük, hanem készre szerelt terméket adunk át vevőinknek.

A Bognár és Társa Kft. olyan raktári rendszert épített ki, mely lehetőséget nyújt alkatrészek előgyártására és raktározására. Továbbá folyamatos kiszolgálást biztosítunk: az év bármely szakában elérhetőek vagyunk és munkára készen állunk megrendelőink rendelkezésére. Emellett többműszakos munkarendünk teszi lehetővé a gyors kivitelezést.

Bognár és Társa Kft. – mindent egy helyen!