Ön elavult böngészőt használ. A gyorsabb és biztonságosabb böngészés érdekében, frissítsen ingyenesen még ma.

Csőhajlítás / Hidraulika csőgyártás

Erősségünk a technológia

Üzemünkben található modern BLM csőhajlító gépekkel végezzük csövek és zártszelvények 3D-s hajlítását 60 mm átmérőig.

Gépeink:

A csőhajlítás munkálatainak elvégzéséhez használunk elektromos és hidraulikus CNC csőhajlító gépeket: BLM 863, VGP BLM E-turn

Sorozatgyártás

Felső kategóriás gépeinkkel képesek vagyunk egyszerű sík hajlításokat és bonyolult 3D-s alakzatokat is sorozatszerűen gyártani, legyen szó csövek vagy zártszelvények hajlításáról.

Mérés, ellenőrzés

A hajlítás során a munkadarabok ellenőrzését 3D-s mérőkar segítségével végezzük, mely online kapcsolat révén automatikus korrekciót végez a csőhajlító gép programjában az előírt méretnek megfelelően. Ezáltal a kívánt pontosság gyorsan elérhető és kontroll alatt tarható.

Hidraulika csőgyártás

Hidraulika cső hajlítása és szerelvényezése

Termelésünk egyik fontos ága a hidraulika csövek gyártása. 12 tengelyes teljesen elektromos meghajtású gépeinkkel képesek vagyunk az egyszerűtől a bonyolult formákig hidraulika cső hajlításra és szerelvényezésre. A gépeink által biztosított flexibilitást és termelékenységet tudjuk ajánlani a hidraulika csövek tervezésekor, kivitelezésekor.

Technológia

Tudunk dolgozni rajzdokumentáció, 3D modell, vagy akár egy rendelkezésre bocsájtott mintadarab alapján is. A beérkező alapanyag méretre vágását a cső hajlítása követi. Minden legyártott hidraulika csövet egy egyedi azonosító felirattal látunk el, a könnyebb nyomon követhetőség érdekében. 12 tengelyes, teljesen elektromos, CNC vezérelt csőhajlító gépeink biztosítják a gyártás során a megfelelő minőséget.

Nagy mennyiségű szállítás

A csőhajlítás után a vágó gyűrűk és a hollandi anyák felhelyezésére kerül sor. Ezután a csövek belső tisztítását tudjuk biztosítani tisztító szivacsok nagy nyomású levegővel való átlövése révén. A kész munkadarabok ledugózva, adott mennyiségben előkészítve kerülnek kiszállításra üzemünkből. Csövek és zártszelvények hajlítása akár 52 mm átmérőig.

Tudta rólunk?

Minőség magas szinten

A meghajlított csövek ellenőrzésére 3D mérőkart alkalmazunk. A mért és az előírt méreteket a mérő berendezés programja kiértékeli és online kapcsolat révén továbbítja a csőhajlító gépnek. Ezen közvetlen korrekció biztosítja a folyamatosan jó minőségű gyártást, a megfelelő geometriát.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba