Ön elavult böngészőt használ. A gyorsabb és biztonságosabb böngészés érdekében, frissítsen ingyenesen még ma.

Marás / Esztergálás

Marási műveletek

Üzemünkben található konvencionális és CNC vezérelt gépeink segítségével különféle marási műveleteket tudunk végezni. Foglalkozunk forgácsolt alkatrészek tömeggyártásával, illetve hegesztett szerkezetek utólagos megmunkálásával.

Megmunkálási tartományok:

600x600x500 mm
1500x600x600 mm
3000x1500x1000 mm

Modern technológia

Modern 3 tengelyes gépeinkkel lehetőségünk van a vevői igények teljes körű kielégítésére a kis méretű alkatrészektől a nagy méretű hegesztett szerkezetekig.

Jól képzett forgácsoló szakemberekkel és CNC forgácsolásban jártas mérnökök támogatásával folyik a gyártás az üzemünkben.

Esztergálás

Esztergálási műveletek

Üzemünkben található konvencionális és CNC vezérelt gépeink segítségével különféle esztergálási műveleteket tudunk végezni. Foglalkozunk forgácsolt alkatrészek sorozatgyártásával, illetve hegesztett szerkezetek utólagos megmunkálásával.

Megmunkálási tartományok:

D52 mm
D900 mm

Eszterga gépek

Egyetemes és CNC vezérelt eszterga gépeinkkel lehetőségünk van a vevői igények teljes körű kielégítésére a kis méretű alkatrészektől a nagyobb hegesztett alkatrészek készremunkálásáig.

Tudta rólunk?

Minőségi termékek – Nyugat-Európába

A világszínvonalú gyártás mutatószáma, hogy cégünk termékeinek 80%-át Nyugat-Európába (Ausztria, Svájc, Franciaország, Hollandia, Anglia, Németország) és a skandináv országokba exportálja.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba